Spabad Uppsala

Vi erbjuder spabad, eller utomhusspa som det också kallas, från Svenska Neptun. Med ett brett sortiment finns det modeller som passar alla. Kvalitets-spabad med bland annat utmärkelser som ”testvinnare 2022” från Konsumentrådet. Att kunna njuta av att bada året runt i 38° varmt vatten är välbefinnande för både kropp och själ. Ren vardagslyx!

Kvalitetsspabad från Svenska Neptun

Svenska Neptun, som har mångårig erfarenhet i branschen, har designat och utrustat serien Black Edition till ett av marknadens mest prisvärda spabad. Dessutom är det alltid fasta låga priser!

Svenska Neptun har också ett stort urval med många andra spabad. Gemensamt för alla deras spabad är att de är välutrustade redan i sitt standardutförande. Det mesta ingår som standard från början för att du som kund inte ska behöva göra så många tillval. Detaljerna är specialdesignade för dig med höga krav på kvalitet och driftsäkerhet. I serien Black Edition är bl.a. cirkulationspump, jets av rostfritt stål och L.E.D.-belysning ovan vattenlinjen (borderlights) standard utan extra tillägg.

spabad Uppsala bild på olika modeller

Mycket för pengarna

I ett spabad ur serien Black Edition by Neptun är uppbyggnaden och utrustningen konstruerad för att kunna användas både ofta och länge i vårt nordiska klimat.

Isolering – Triple Thermal Shield

En unik isolering helt anpassad för vårt nordiska klimat. Detta ger en lägre driftskostnad än många andra spabad på marknaden.

Vred 

Inlägg av rostfritt stål i vred för både luft och vatten, en modern design i serien Black Edition.

Jets 

För bästa och mest omväxlande massageeffekt är det olika utföranden av jets, dessutom helt tillverkade i rostfritt stål.

Styrsystem

Samtliga spabad är utrustade med ett av världens bästa styrsystem från amerikanska Balboa, både driftsäkert och lättmanövrerat.

L.E.D. belysning

En effektfull och dekorativ L.E.D.-belysning är placerad ovan vattenlinjen, så kallad borderlight. Dessutom är spabaden utrustade med undervattens-L.E.D. med växlande eller fast sken i  7 olika färger.

Färgval

Utsidan på ett spa ur Black Edition-serien är som namnet antyder svart. Däremot finns det två färgalternativ på spaets insida: midnight opal och sterling silver.

Spabad Uppsala bild på tjej som badar

Svenska Neptuns mångåriga erfarenhet

Svenska Neptun är ett av de äldsta företagen i branschen med spabad och massagebadkar. Sedan 1991 när Svenska Neptun startades har de under årens lopp noggrant utvecklat och finslipat deras produkter. Svenska Neptun har högklassigt sortiment med stort utbud för att du ska hitta det som passar just dig.

Hos oss har ni även möjlighet att provbada ett av våra spabad. Kontakta oss för mer information.

Mer information om Black Edition (https://www.svenskaneptun.se/produkt-kategori/black-edition/#)

Spabad Uppsala bild på vatten och solnedgång

Vanliga frågor om spabad

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om spabad. Hittar du inte svaret du letar efter får du gärna kontakta oss.

Kan man bada året runt?

Ja, spabaden är isolerade och har ett tjockt thermolock som gör att de kan behålla önskad temperatur året om.

Vad kostar det att ha ett spabad per år?

Elförbrukningen ligger normalt på mellan 2500-4000 kWh per år vilket motsvarar, med ett elpris på 1,50 kr/kWh, 3750-6000 kr/år. Kemikalier och filter m.m. kostar från ca 900-2900 kr per år beroende på modell.

Hur sköter jag om ett spabad?

Det är lätt att sköta om ett spabad. Vi rekommenderar att testa vattnet en gång i veckan. Dosera med brom eller klor varje vecka eller efter varje bad. Tvätta filter en gång i månaden och byt vatten ca 3-5 gånger per år.

Hur ofta måste man byta vatten?

Vi rekommenderar att byta vatten mellan 3-5 gånger per år beroende på hur ofta och hur många det är som badar. Ett tips som vi brukar ge våra kunder är att duscha av sig precis innan man stiger ner, så håller sig vattnet rent en avsevärt längre tid!