Proffsbutik för plattsättare

Är du plattsättare, snickare eller rörmokare som behöver undermaterial eller verktyg för våtrum? Då har du kommit rätt. Vi har egen proffsbutik för dig som behöver material till våtutrymmen. Vi hjälper dig med dina kunder så du kan fokusera på det som du är bäst på! 

Den bästa butiken för hantverkare

Kakelbrukets proffsbutik erbjuder generösa öppettider och kunnig personal med många års erfarenhet. Vi har ett tätt samarbete med våra leverantörer för att kunna erbjuda det bästa och senaste inom tätskikt, fäst, fog, flytspackel, verktyg och mycket mera. Vi erbjuder material från Europas största tätskiktsleverantör Mapei, Kiilto samt Höganäs. Givetvis ordnar vi med tätskiktskurser och prover så ni får testa material.

Vi vill kunna erbjuda dig det bästa och vill därför höra din åsikt. Har du tips, önskemål på specifika leverantörer, material osv, tveka inte att kontakta oss. Vi kan ta fram specifika lösningar för svåra problem tillsammans med våra leverantörer. 

Proffsbutik för plattsättare. Bild utanför butiken på fraktbil

Snabba direktleveranser

Tack vare vår egen lastbil kan vi erbjuda direkt leverans till dina projekt. Skicka din beställning till oss så fixar vi plockhjälp och snabb leverans. Så kan du jobba mer effektivt!

Vi tar hand om dina kunder

Vi hjälper dig med dina kunder. Med personlig service guidar vi dem rätt i badrumsdjungeln. Du får färdigt underlag av vilket material kunden har valt med realistiska, detaljrika och måttsatta 3D- och 2D-ritningar över väggar och golv. Det gör att kunden kan få en förhandstitt på det färdiga resultatet och du som plattsättare vet hur kunden vill ha sitt nya badrum.

Blir du kund hos oss erbjuder vi rabatter på vårt sortiment samt möjlighet till fler kunder. Låt oss bli din självklara leverantör. Kontakta oss idag så bjuder vi på lunch och berättar mer!

Proffsbutik för plattsättare. Besök oss idag
Kakel och klinker Uppsala Höganäs logotyp

Höganäs Kakel har ett brett sortiment av tätskiktsprodukter som håller samma höga kvalitet som deras kakel- & Klinkerprodukter. Tätskikt, fästmassa, fogmassa och spackel.

Kakel och klinker Uppsala Mapei logotyp

Mapei har stort sortiment av systemlösningar, specialprodukter. Tätskikt, fäst-, fog-, spackelprodukter. Europas största leverantör.

Kiilto logotyp partner till kakelbruket

Kiilto är en populär leverantör av tätskikt, fästmassa, fogmassa och spackel.

Vanliga frågor om Kakelbruket Uppsala

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om Kakelbruket. Hittar du inte de svar du söker finns inte mer än ett telefonsamtal bort. Kontakta oss gärna!

Jag vill veta mer och bli kund!

Kul, vi ser fram emot att bli din leverantör. Skicka ett mail med din information till jorgen@kakelbruket.se alt. ring 018-65 50 51.

Får man rabatt som proffskund?

Absolut, kontakta oss så berättar vi mer. Låt oss bli din totalleverantör så erbjuder vi den bästa rabatten.

Vart kan ni leverera?

Vi levererar inom Uppsala med omnejd men kan givetvis ordna med transporter över hela Sverige vid behov. Kontakta oss för mer information.

Jag känner mig osäker på tätskiktet.

Inga problem, vi anordnar tätskiktskurser och kan fixa support ute på projektet så du kan känna dig trygg med det nya tätskiktet/produkter.