Badrumsinredning Uppsala

Vi erbjuder badrumsinredning med mycket god kvalitet från de största leverantörerna, som Svedbergs, INR, Macro Design, Nordhem, Tapwell och Miller Badrum och många fler. Med vår personliga service och våra professionella 3D-ritningar guidar vi dig rätt i badrumsdjungeln.

Badrummet är ett bostadens viktigaste rum

Genomsnittssvensken spenderar nästan 600 timmar om året i sitt badrum så varför inte satsa på att inreda badrummet med stil och personlighet. Vi har inredning som passar både det lilla och det stora badrummet. Genom ett tätt samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda det senaste inom badrumsinredning. Våra leverantörer jobbar för att förenkla människors vardag med att skapa ett hållbart badrumsliv med inredning som håller länge. Genomtänkta badkar för extra avkoppling, handdukstorkar med avskalad design, smakfull och smart förvaring för både stort och smått, wc stolar med enkel rengöring etc.

Inredning till badrum i Uppsala hos Kakelbruket

Vi har allt för hela badrummet

Badrumsmöbler så klart, men vi erbjuder också tvättställ, blandare, duschar, badkar, handdukstorkar, WC och möbler till tvättstugor. I flera olika stilar och utföranden så att det passar just ditt badrum. Med hållbar design, inspirerade funktioner och detaljer som förhöjer är det enkelt att skapa din egen personliga badrumsinredning. Vi har ett stort showroom med flera badrumsmiljöer fyllda med möbler och inredning för alla smaker.

Vi erbjuder helt enkelt allt till ditt nya badrum. Kom ihåg att resultatet sitter i detaljerna.

Detaljinredning till badrummet hos Kakelbruket

Personligare service och 3D-ritningar

Tycker du att det är svårt att veta vad du ska välja och hur allt kommer passa tillsammans? Då har du kommit rätt! Det ska vara roligt och enkelt att hitta din nya badrumsinredning. Vi erbjuder en personlig service med hjälp av våra duktiga inredare så boka ett personligt möte och låt oss inspirera och guida dig rätt i badrumsdjungeln. Vi erbjuder 3D-ritningar över ditt nya badrum. Med måtten från ditt gamla badrum och dina nya materialval kan vi återskapa ditt nya badrum digitalt och få fram detaljerade och realistiska ritningar som underlättar valet av din nya badruminredning. 

Badrumsinredning Uppsala. Köp din nya inredning hos Kakelbruket

Vanliga frågor om badrumsinredning

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om badrumsinredning. Hittar du inte det svar du söker får du gärna kontakta oss.

Erbjuder ni montage av badrumsinredning?

Vi samarbetar med snickare och rörmokare som kan hjälpa till med montaget av din nya badrumsinredning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Erbjuder ni hemleverans?

Ja, har ni inte möjlighet att komma till butiken och hämta så kan vi erbjuda leverans direkt hem till dig. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hur lång garanti gäller på inredning om något skulle gå sönder?

Generellt gäller 10 års garanti för de flesta av våra leverantörer. Undantag kan förekomma. Fråga oss om just din leverantör så guidar vi dig.

Vad kan vi göra för att maximera förvaringsmöjligheter?

Med små knep och rätt typ av inredning kan vi komma på smarta lösningar. Vi har stor erfarenhet av badrumsinredning i branschen. Kontakta oss för att boka ett möte så hjälper vi dig att välja rätt.